Vi ser två flickor som vi tror levde på 1772-1800-talet. Dom var väldigt välklädda på bilden. Bilden är tagen till midjan och uppåt. -Jag fasnar på deras smala midjor. – Jag fasnar på deras kläder. – Jag fasnar på ansiktena ser ut som dockor. Vi tror att dom står upp. Den mindre tjejen håller i några blommor. Dom håller om varandra. – Jag tycker att det är synd om dom för att dom bär corsetter runt midjan. Den äldre tjejen har någon slags halsduk på sig. – Jag tycker att det är intressant att har så fina prydliga klänningar. – Jag tycker att den inte är intressant för att målningen är läskig. – Jag tycker att den är intressant för hur dom står. – När jag ser på bilden så ser jag levande dockor och blir rädd. – När jag kollar på bilden så undrar jag hur det var att leva på den tiden dom levde i. – När jag ser på bilden ser jag dom fina peruker och välfixade. – När jag ser på bilden tänker jag på rosa händer. – Jag blir nyfiken på hur länge dom stod där och blev avmålade. Systrarna såg ut så för att man såg ut så på den tiden. – Jag undrar hur dom dog. Den mindre flickan har blåa och vita blommor i håret. Den äldre flickan har en mössa på huvudet och har en handske på höger hand. Hon har också en blå rosset på axeln och ett konstigt vitt band runt hennes överkropp . På hatten som den äldsta flickan har så har hon en konstig grön klump. Konstnären är född 1724-01-16 och död 1793-11-07. Han var svensk och hette Per Krafft. Han föddes i Arboga, Sverige och dog i Stockholm, Sverige. konstverket är gjort på oljeduk.  Signerad 1754. Han är en man.